AKCIJA U SMEDEREVU: Policija zadržala jedanaest muškaraca

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Smederevu, tokom vikenda, zadržali su 11 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.


Pedesettrogodišnji muškarac je u Smederevskoj Palanci, upravljajući neregistrovanim „folksvagenom“, sa 2,3 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, sleteo sa puta.

– Policija je, takođe u Smederevskoj Palanci, zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača „folksvagena“ sa 2,2 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole. Na njegovom vozilu bile su nepripadajuće registarske tablice, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave, saopštila je policija.

Saobraćajna patrola u Velikoj Plani iz saobraćaja je isključila devetnaestogodišnjaka koji je upravljao „folksvagenom“ sa 2,02 promila alkohola u organizmu, sa probnom vozačkom dozvolom, u vreme kada je to ovim vozačima zabranjeno i automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene.

– Smederevska policija zaustavila je i četrdesetsedmogodišnjeg vozača taksija koji je vozio pod dejstvom amfetamina i kanabisa, kao i dvadesetdvogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je bio pod uticajem kanabisa- navedeno je dalje u saopštenju.

Protiv svih vozača su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.


Izvor: