AKCIJA POLICIJE: Uhvaćen Bugarin na autoputu kod Smedereva!

Uprava saobraćajne policije saopštila je da je u akciji pojačane kontrole saobraćaja tokom praznika isključila iz saobraćaja dva strana državljanina zbog nasilničke vožnje.


Policijski službenici koji kontrolišu saobraćaj presretačima zaustavili su vozilo na autoputu Beograd-Niš kod Smedereva, a prilikom zaustavljanja bugarski državljanin učinio je još jedan prekršaj prekoračenja brzine, jer je radarom ugrađenim u presretač utvrđeno da se kretao brzinom od 224 kilometra na čas.

Policija je u 8.10 časova isključila iz saobraćaja bugarskog državljanina koji je na deonici autoputa Šid – Beograd vozio prosečnom brzinom od 239,5 kilometara na čas.

U saopštenju se dodaje da je u 15 časova iz saobraćaja isključen nemački državljanin, koji je na deonici autoputa Novi Sad – Subotica vozio prosečnom brzinom od 241,3 kilometar na čas.

Protiv oba vozača podnete su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje, navodi se u saopštenju MUP. Korišćenjem sistema za merenje prosečne brzine policijski službenici Uprave saobraćajne policije za svega osam sati sankcionisali su gotovo 300 stranih državljana.


Izvor:tvsuper.rs