VRŠNJAČKO NASILJE: Dečaci pretukli drugara, skakali po njemu i udarali ga

Slučaj uznemirujućeg vršnjačkog nasila dogodio se u Vranju, kada je u jednoj igraonici grupa osmogodišnjih dečaka krvnički pretukla svog vršnjaka, objavila je Instagram stranica Stop Nasilju, uz video zapis tuče i fotografije povređenog dečaka.


„Ovo nije prvi put da se dešava nasilje nad ovim dečakom. Radnice iz ove igraonice su slagale da je dečak izašao bez povreda. Pokušaj da se ovo zataška se neće desiti, svi odgovorni moraju biti sankcionisani zbog ovog“, navodi pomenuta stranica.

Objavljen je video zapis iz igraonice, na kojem se vidi kako grupa dečaka dotrčava do vršnjaka i kreću svi da ga udaraju.

 

 

Objavljene su i fotografije na kojima se vide povrede dečaka, kao i izveštaj lekara. Kako se u izveštaju navodi, „drugari“ su skakali po njemu, gurali ga, udarali po telu. Dečak se posle žalio na glavobolju i mučninu.

 

 

„Ovde su povrede dečaka sa snimka koji je doživeo vršnjačko nasilje, koga su tukli više drugara iz istog odeljenja. Dešavalo se i u školi u koju su išli. Očigledno se ovde štiti druga strana, zbog čega ne znamo tačno. Dete ima 8 godine, pogledajte povrede posle tuče, nastavićemo sa još nekim snimcima i dokazima“, objavila je stranica.


Izvor:nova