Smederevac Nikola Vasiljević novi selektor omladinske MMA reprezentacije Srbije

Smederevac Nikola Vasiljević preuzeo je kormilo omladinske MMA reprezentacije Srbije.


Nekadašnji Kyokushin reprezentativac i šampion Balkana, poslednjih nekoliko godina postigao je velike uspehe kao trener MMA kluba Fanatik iz Smedereva.

Sa velikim iskustvom u greplingu i MMA, kao i ljubičastim pojasom u brazilskoj jiu-jitsu, Nikola je spremno dočekao važnu ulogu u svojoj karijeri, pa će našu reprezentaciju predvoditi na Evropskom prvenstvu

Svojim uspešnim radom, zalaganjem, takmičarskim i trenerskim rezultatima usledilo je ovo priznanje, fukcija selektora omladinske reprezentacije.

Prošle godine članica MMA kluba Fanatik Nikolija Milošević je osvojila jedina zlatnu medalju za Srbiju na Svetskom prvenstvu u MMA sportu, i to je za sada istorijska medalja.

Na predstojećem Evropskom prvenstvu koje će se održati u periodu od 29. marta do 6. aprila u Beogradu, boje Srbije će braniti čak sedmoro Smederevaca i to članovi MMA  kluba Fanatik:

Petar Bosnić (Pioniri) -48kg
Viktor Pantić (Pioniri) -52kg
Stevo Pilipović (Kadeti) -44kg
Mateja Dakserović (Kadeti) -72kg
Uroš Živojinović (Juniori) -61kg
Luka Čekić (Junori) -65kg
Anastasija Rajković (Mladji seniori) -57kg

Svi reprezentativci su višegodišnji državni prvaci i osvajači mnogobrojnih MMA i grepling turnira, i pozvani su samo najbolji.

Pored Smederevaca pozive su dobili i borci iz Beograda, Pančeva, Zrenjanina, Šapca, Loznice, Novog Sada, Kraljeva i Vranja.

Nikola i njegov brat Miljan Vasiljević, koji je jedan od trenera reprezentacije, očekuju dobre rezultate na Evropskom prvenstvu, a mi im želimo puno sreće i uspeha u daljem radu.


tvsuper.rs