NESREĆA KOD SMEDEREVA: Jedna osoba izgubila život na auto-putu

U ranim jutarnjim satima na auto-putu u smeru ka Nišu, desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula ženska osoba.


Povodom teške saobraćajne nezgode koja se dogodila danas u ranim jutarnjim satima na auto-putu, u smeru ka Nišu, Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu izvršilo je uviđaj kojem je prisustvao i dežurni javni tužilac.

Do nesreće je najverovatnije došlo na taj način što je putničko vozilo marke „Pežo“, tip – 206, kojim upravljala ženska osoba stara 33 godine, usled neprilagođene brzine i gubitka kontrole nad vozilom udarilo u levu zaštitnu ogradu usled čega se vozilo rotira nakon čega je na čeoni deo pomenutog vozila naleteo autobus kosovskih registarskih oznaka koji se takođe kretao u smeru ka Nišu, kojom prilikom je osoba koja je upravljala putničkim automobilom izgubila život, navodi se u saopštenju Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu.

Po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale.

Po sprovedenim radnjama tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila.