SMEDEREVO: Švercovali zombi marihuanu koja “jede mozak”!

Policija u Smederevu je u velikoj akciji uhapsila T. D. (39), S. M. (37) i I. M. (43) i zaplenila 120 kilograma marihuane!


Kako saznajemo, operacija je sprovedena na auto-putu u blizini Smedereva, kada je zaustavljen automobil „audi“ u kojem su bili osumnjičeni.

– Vozilom je upravljao T. D. Policija je osumnjičenima napravila sačekušu i ubrzo ga zaustavila i pregledom pronašla 240 paketa sa takozvanom „zombi kaš“ marihuanom, koja je bila spakovana u šest putnih torbi – navodi naš izvor.

Osumnjičenima je određeno zadržavnje do 48 časova i protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog proizvodnje i prodaje droge. Nakon toga, biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu na saslušanje.

Marihuana „zombi kaš“ je, kako se navodi, egzotična genetska mešavina koja sadrži i lavandu. Prema informacijama, ona pruža opuštajući fizički efekat i veselo zujanje u glavi. Na dostupnim internet portalima navedeno je da se ona koristi u medicini, ali i za rekreativce koji žele „da se odvoje i postanu zombiji“ jer je reč o vrsti droge koja će „pojesti mozak“.


Izvor:tvsuper