JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE: Kupio grobna mesta za sebe i ćerku, pa se autom zakucao u banderu

Otac (55) poginuo je u ponedeljak kada je svojim automobilom “fiat punto” namerno udario u betonsku banderu u opštini Grocka, dok je njegova ćerka (18) bila na suvozačevom mestu i teško je povređena.


Kako piše Kurirs, on je bio toliko ozbiljan u nameri da ih oboje ubije da je obezbedio dva grobna mesta za njih!

Devojčicin deda ispričao je za Kurir da je otac stalno pretio da će ubiti sebe i dete i da je bio jako ozbiljan u svojoj nameri!

“On je obezbedio dva mesta gde će da budu sahranjeni kad ih ubije. On je hteo da ubije sebe i ćerku, ali i svoju nepokretnu majku koju je inače i tukao. Svi su oko njega trpeli nasilje, a naročito moja ćerka i unuka. Bili su u braku skoro 30 godina, a ona nije smela nigde bez njega, da priča i gleda nikoga osim njega.”, kaže devojčicin deda.

Majka povređene devojčice nedavno je donela odluku da više neće trpeti nasile od strane svog supruga i otišla je, dok je devojčica ostala da živi sa ocem.

“Kad je dete napunilo 18 majka je otišla, nije više mogla da izdrži. Onda je on rekao da će ubiti i sebe i dete kako bi njoj napakostio.”, kaže sagovornik i dodaje:

“Nina je došla s drugaricom i onda su krenuli u kola, a on je njenoj drugarici rekao: „Sedi, sad ćemo da se vratimo.“ Nina je ipak želela da ona ide sa njima i pozvala je da sedne u kola, a kad su sele, on je izvadio nož i rekao da izađe!

Usledilo je samoubistvo oca, a čerka je srećom preživela, ali sa teškim povredama.

Takođe, na video snimku stravičnog udarca “punta” u banderu, koji se pojavio na društvenim mrežama, vidi se da nema tragova kočenja.

“Vidi se da se zaleteo, nije pokušao da se zaustavi, a ta brzina u tom delu naselja je užasno opasna. On je na mestu ostao mrtav, a njegova ćerka je prevezena u bolnicu.”, piše Kurir.


Izvor:kurir