JEZIVA TUČA U SMEDEREVU: Pretukao mladića u ćevabdžinici, više povređenih

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu odredilo je pritvor zbog nasilničnog ponašanja J.B. (31) dok je B.Š. (29) sud odredio meru zabrane prilaska oštećenim licima i svedocima na udaljenosti manjoj od 50 metara.


Njih dvojica se terete da su u noći između 13. i14.1.2023. godine u popularnoj ćevabdžinici „Vagon“ oko 2 časa iza ponoći u prisustvu većeg broja ljudi, drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrozili javni red i mir povredili više osoba.

Naime, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni J.B. nakon kraće verbalne rasprave pesnicom zadao više udaraca oštećenom od kojih se onesvestio, a potom je prišao i njegovoj devojci koju je pljunuo u lice dok je u naručju držala povređenog momka.

Za to vreme okrivljeni B.Š. više puta snažno rukama odgurnuo drugog oštećenog koji je pokušavao da spreči sukob i zadao mu telesne povrede.

Nadležno tužilaštvo će sprovesti ostale dokazne radnje, a pritvor okrivljenom – određen radi nesmetanog vođenja krivičnog postupka, trajaće sve dok postoji opasnost od ometanja uticajem na svedoke i oštećene, koje je potrebno ispitati u daljem toku postupka.


Izvor:tvsuper.rs