MITROVIĆ IZ KATARA: Znaš koliko me briga šta pričaju Brazilci?

Fudbalska reprezentacija Srbije uspešno je odigrala pripremni meč pred Svetsko prvenstvo u fudbalu, pošto je savldala Bahrein sa 5:1, a posle nove pobede, Orlovi u odličnom raspoloženju čekaju početak Mundijala.


Tako je za srpske medije govorio Aleksandar Mitrović koji je istakao da je uživao pored terena.

-Igrati je sigurno bilo teže. Ja sam uživao. Uz vodu, kafica. Bilo je dobro drugo poluvreme, dobra utakmica i rezultat. Celu ekipu su svi lepo prihvatili. Mislim da imamo igrače koji igraju u velikim klubovima, i nisam iznenađen.

Mitrović je potom upitan, da li je spreman.

– Da nisam spreman, ne bih bio pozvan. Oporavljam se. Od ponedeljka će sve biti ok.

Mitrović je prokomentarisao činjenicu da nije nastupio protiv Bahreina.

– Ne može da utiče. I u Fulamu sam trenirao dan pred tekmu, čisto malo zbog taktike i svega, ali mislim da sam u godinama u kojima mogu da rasporedim snagu, da malo igram na iskustvo, da znam da se štedim gde treba. Mislim da stvarno neće biti problem. Fizički se stvarno osećam lepo, dobro i spremno. Radio sam dosta jako na individualnim stvarima, trčao sam dodatno, sve sam odradio i mislim da to neće biti problem

Srpski novinari su potom pitali Mitrovića o pisanju i mišljenju Brazilaca o Srbiji. Usledio je šaljiv odgovor.

– Znaš koliko me briga šta razmišljaju Brazilci, iskreno? Kao i uvek, od kad je selektor došao fokus je na nama, bez obzira na to ko je prekoputa. Što bi rekli – da li imaju krila, lete? (osmeh) Niti smo pričali o njima, samo mislimo o sebi i znamo da, ako smo na nivou, možemo da igramo sa bilo kim.


Izvor:tanjug