IZDOMINIRALI! Smederevski MMA klub Fanatik ponovo najbolji u Srbiji!

Na jučerašnjem takmičenju u MMA sportu “Beogradski pobednik”, na kom je učestvovalo više od sto takmičara iz pet zemalja, smederevski klub “Fanatik” pokazao je da nije slučajno najbolji, s obzirom na to da na svakom MMA takmičenju završi na istoj poziciji na tabeli.


Za Fanatik je nastupalo osam takmičara, od pionira, kadeta, juniora do seniora A i B klase. Sama činjenica da je osvojeno šest zlatnih i dve srebrne medalje govori da se radi o čistoj dominaciji, i da treneri Miljan i Nikola Vasiljević rade ozbiljan posao u svom klubu i već godinama predstavljaju naš grad u najboljem mogućem svetlu.

Sinoć na Tv Areni Fight su bile sve finalne borbe takmičara ovog turnira. U prva četiri meča mogli ste da vidite predstavnike kluba Fanatik, gde je učinak bio stopostotan 4/4.

Zlato su osvojili:
Nikola Stefanović
Uroš Živojinović
Mateja Dakserović
Luka Čekić
Mateja Petković
Viktor Pantić

Srebro:
Hristivoje Živić
Petar Bosnić

Kako kažu treneri Miljan i Nikola Vasiljević ozbiljno su shvatili posao, i trude se da od svakog takmičara izvuku maksimum, što im polazi za rukom već nekoliko godina.

MMA sport je u velikoj ekspanziji, i najbrže rastući sport na svetu. Sve veći broj male dece zainteresovan je za ovaj sport, a pravila su takva da deci nisu dozvoljeni udarci u glavu, nema udaraca laktovima i kolenima, pa je potpuno bezbedno poslati dete da trenira MMA sport.


Izvor:tvsuper.rs