SMEDEREVO: Izazvao saobraćajnu nezgodu, pa odbio da se testira na narkotike

Policija u Smederevu u kontroli saobraćaja, tokom proškog vikenda, otkrila je šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog koji je odbio da se podvrgne testu na psihoaktivne supstance i jednog koji je vozio bez vozačke dozvole.


Saobraćajne patrole u Smederevu zadržale su tridesetdevetogodišnjeg vozača mazde koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom odbio da se testira na narkotike, četrdesetogodišnjeg vozača renoa sa 2,23 promila alkohola, tridesetčetvorogodišnjeg vozača dačije i dvadesetpetogodišnjeg vozača mercedesa sa po 1,6 promila alkohola, kao i tridesetšestogodišnjeg vozača fijata, koji je vozio sa 1,68 promila alkohola u organizmu.

Na području Smedereva iz saobraćaja su isključeni i šezdesettrogodišnji vozač džipa folksvagen sa 1,83 promila alkohola i četrdesetčetvorogodišnji vozač pežoa koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

Saobraćajni policajci u Velikoj Plani zaustavili su tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „tojota“ sa 1,42 promila alkohola u organizmu i njemu je određeno zadržavanje.


Izvor:mup