SMEDEREVO: Incident u školi – fizički obračun između profesora i učenika

U Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi “Despot Đurađ” u Smederevu došlo je do incidenta između profesora i učenika.


Do sukoba je došlo kada je profesor oteo učeniku mobilni telefon koji je koristio na času. Učenik je zatim ustao i tražio svoj mobilni, a kako je profesor odbio da mu vrati, došlo je do fizičkog sukoba.

Kako se vidi na snimku koji je objavio Blic, profesor je učenika oborio na katedru, a ceo incident snimao je jedan od učenika. U otimanju oko telefona učenik kreće da pada, ali uspeva da ostane na nogama, pa nastavljaju da se guraju i otimaju. Nakon toga se vidi kako učenik odguruje profesora ka tabli. Profesor se povlači i napušta učionicu.

Da se ovaj incident dogodio potvrdio je za medije Miladin Vitorović, direktor škole “Despot Đurađ” u Smederevu. Kako kaže, incident se desio u sredu, 1. marta.

Prema njegovim rečima, on ima informaciju da se “nešto desilo oko telefona”, kao i da je profesor dao izjavu nadlaženima u školi. Takođe, dodaje, niko od učenika mu se nije požalio ovim povodom, prenosi Blic.


Izvor:blic,telegraf,super