POKUŠAJ SILOVANJA U TAKSIJU: Nasilnik oteo ključ i napao ženu, PANIK TASTER je spasio

Taksiskinja V. S. (44) iz Smedereva koja je godinama na usluzi sugrađanina doživela je dramu 10. oktobra kada ju je klijent M. B. (26), inače stalna mušterija jednog taksi udruženja, napao i pokušao da siluje.


Nesrećna žena je tog dana radila noćnu smenu i došla je na naručenu vožnju koju je tražio osumnjičeni i prevezla ga do adrese “Radinačkih bagera”, piše Kurir.

-Mladić je stalna mušetrija i nikada nije bilo problema s njim. Kritične večeri on se ponašao normalno, sedeo je na zadnjem sedištu i kada ga je V. S. dovezla na željenu adresu izašao je i rekao joj da ga sačeka, jer mora samo nešto da uzme – kaže izvor i dodaje da je nerećna žena to i uradila.

Sagovornik objašnjava da je tom trenutku M. B. je došao do vrata vozača, otvorio ih i oteo ključ i telefon ženi i bacio ih. Zatim je, kako kaže, počeo da je napada, da se skida, da je dodiruje, a izbezumljena žena uspela je da pritisne “panik taster” koji se nalazi na tabletu na instrument tabli.

Dodaje da ne zna šta bi se dogodilo da žena nije uspela da pritisne taster i u pomoć pozove kolege.

– Na svu sreću uspela je da pritisne taster i alarmira kolege iz njenog taksi udruženja. Napasnik je ubrzo pobegao, a kolege V. S. su došle i povratile je od šoka koji je doživela. Desetak kolega se odmah skupilo i otišlo do kuće M. B., međutim on nije bio tamo. Navodno, rekli su njegovoj porodici šta je uradio i da će ga svakako prijaviti – kaže izvor.

Nasilnik iz Smedereva ubrzo se sam predao i određeno mu je zadržavanje do 30 dana. Naime, njemu se na teret stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Podsetimo, nakon što je po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca osumnjičenom određeno zadržavanje, u prostorijama Policijske uprave u Smederevu je izvršeno i prepoznavanje lica, kojom prilikom je oštećena sa potpunom sigurnošću ukazala na M. B. kao učinioca.


Izvor:kurir, telegraf