JESEN NA TV SUPER: Od sutra nove serije, filmovi i emisije

Nova programska šema Televizije Super startuje sutra. Gledaoci će, uz novi dizajn, biti u prilici da prate popularne serije koje smo nekada voleli, ali i dobre filmove i zanimljive emisije.


Serija MR BEAN

Populatnu humorističku seriju “Mr Bean” sa Rouanom Etkinsonom u glavnoj ulozi emitovaćemo radnim danima u 13:10 i 19:10, nakon čega će uslediti nastavak animiranog serijala iz osamdesetih “Hi Men”.

Serija Zlobnica

Popularnu meksičku telenovelu “Zlobnica” sa Gabrijelom Španić i Fernandom Kolungom u glavnim ulogama prikazivaćemo radnim danima od 14:00 i 20:00 časova. Ova sapunica je krajem devedesetih bila jedna od najgledanijih širom sveta.

Serija Tropska vrelina

Agenti Nik Sloter i Silvi Džerard su ponovo sa vama. U zauvek popularnoj akcionoj seriji “Tropska vrelina” pratimo avanture omiljnih likova, svakog radnog dana od 15:10 i 21:10.

Filmski program Tv Super zadržava ustaljeni termin od 22 časa.

Informativni program od sada ćete gledati u terminima 12:00, 15:00, 18:00 i 21:00 čas.

Biljana za Vas

Zabavni magazin “Biljana za vas” gledaćete vikendom od 20:00 časova. Autor Biljana Obradović

Sasvim podnošljiva nedelja

Zabavni magazin o filmu, muzici i modi “Sasvim podnošljiva nedelja” na programu je nedeljom u 21:15. Autor Dalibor Dunčević

Osim u kablovskim i iptv sistemima, program Tv Super možete gledati besplatno bilo gde, preko vašeg računara, mobilnog telefona, tableta na našem portalu tvsuper.rs.

Želimo Vam prijatne trenutke uz naš program!