Humanitarno druženje za pomoć Andriji

Pozivamo sve građane Smedereva, koji su u mogućnosti da pomognu, da učestvuju na humanitarnom druženju za pomoć malom Andriji, 2. aprila 2024. godine od 17 časova u igraonici Minima-M, u Gundulićevoj br. 7, u Smederevu.


Dođite da kroz igru, zabavu i druženje sa omiljenim maskotama prikupimo sredstva i pomognemo Andriji.

Andrija se leči i prati u Institutu za eksperimentalnu fonetiku i patologiju govora „Đorđe Kostić“, u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, kao i u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju. Uključen je u intenzivni fizikalni tretman.

Kontakt uspostavlja na kratko, oglašava se ali nema reči sa značajem. Zainteresovan je za igračke. Kreće se puzanjem dok sedeći položaj samostalno zauzima iz četvoronožnog položaja.

Andriji je neophodna kontinuirana rehabilitacija i tretmani, koje roditelji više nisu u mogućnosti samostalno da finansiraju pa mole sve ljude dobre volje da pomognu Andriji kako bi što pre stao na svoje noge i prohodao.

Sredstva su potrebna za kontinuirani rehabilitacioni tretman koji uključuje fizikalne terapije, rad sa defektologom, logopedom, specijalističke preglede, bio terapije, lečenje u inostranstvu kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Andrijino bolje sutra! Budimo humani!

Pomozimo Andriji!