HAPŠENJE U DOBROM DOLU: Pijan brutalno pretukao nevenčanu suprugu

Muškarac S.G. (33) uhapšen je i određen mu je pritvor zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju nevenčanu suprugu u porodičnoj kući u Dobrom Dolu.


Kako je saopšteno iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, njemu je po njihovom predlogu određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, kao i okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na žrtvu, ali i da će ponoviti krivično delo.

– Njemu se stavlja na teret da je u porodičnoj kući u Dobrom Dolu u večernjim satima, nakon kraće verbalne rasprave i više upućenih uvreda, svojoj nevenčanoj supruzi zadao više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, usled čega je oštećena zadobila lake telesne povrede – navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Kako se dodaje, nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave, kojom prilikom je utvrđeno i prisutvo alkohola u organizmu od 2,04 promila, po nalogu javnog tužioca mu je najpre određeno zadržavanje, a potom i pritvor.


Izvor:Osnovno javno tužilaštvo – Smederevo