SMEDEREVO: Vlasnik kafane ubijen zbog pevačice?

Nenad D. (57), osumnjičen da je na parkingu ispred restorana u Smederevu ubio vlasnika lokala Aleksandra Radosavljevića (49) izjavio je da nije kriv, a u daljem toku postupka biće urađeno mašinsko veštačenje “mercedesa” kojim je žrtva pregažena.


Kako je Blic pisao, zločin se dogodio u avgustu 2020. godine, kada je posle svađe u lokalu Aleksandar istrčao iz kafane, zgrabio lopatu i razlupao šoferšajbnu Nenadovog “mercedesa”. Nenadov radnik je navodno izleteo iz vozila, oduzeo mu oruđe pa ga je njime pretukao, a gazda mu je pomagao. Aleksandar je pao na haubu “mercedesa”, a Nenad ga je navodno onda pregazio automobilom.

Povređeni Aleksandar je prevezen u smederevsku bolnicu, gde je tri sata kasnije preminuo.

Mediji su prenosili da je sukob nastao nakon jer je je ubijeni uznemiravao pevačicu.

– Pevačica je okrivljenog prvo pozvala, a zatim mu poslala poruku da joj se Radosavljević nabacuje i on je ljutito odreagovao. Vlasnik kafane ih je izbacio iz objekta, uzeo lopatu i razbio šoferšajbnu na “mercedesu”.

N. R, sin ubijenog vlasnika restorana, ispričao je tada za medije da je osumnjičeni Nenad sa dvojicom prijatelja došao u njihov restoran u četvrtak uveče.

– Jedan od njih rekao je pevačici: “Večeras ćemo da ubijemo tebe ili gazdu” i nakon nekog vremena je otišao. Posle toga su se potukli neki gosti i otac ih je izbacio napolje i zaključao vrata. To je verovatno iznerviralo N. D. i njegovog prijatelja i počeli su da lome čaše – pričao je mladić, koji je kobne noći bio u kafani.


Izvor:blic,kurir

One thought on “SMEDEREVO: Vlasnik kafane ubijen zbog pevačice?”

  1. Dotični je 2 PUTA prezgazio ovog čoveka i to pred sinom nastradalog. Međutim, kako je ubica prepun para, ispašće na kraju da se ovaj nesretnik sam pregazio. Za mene bi ovo bio razlog za doživotnu robiju, jer zverski je ubio i vlasnika kafane i njegovo siroto dete psihički ubio za čitav život. Ali, ovo je Srbija….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)