SMEDEREVO: Vlasnik kafane ubijen zbog pevačice?

Nenad D. (57), osumnjičen da je na parkingu ispred restorana u Smederevu ubio vlasnika lokala Aleksandra Radosavljevića (49) izjavio je da nije kriv, a u daljem toku postupka biće urađeno mašinsko veštačenje “mercedesa” kojim je žrtva pregažena.


Kako je Blic pisao, zločin se dogodio u avgustu 2020. godine, kada je posle svađe u lokalu Aleksandar istrčao iz kafane, zgrabio lopatu i razlupao šoferšajbnu Nenadovog “mercedesa”. Nenadov radnik je navodno izleteo iz vozila, oduzeo mu oruđe pa ga je njime pretukao, a gazda mu je pomagao. Aleksandar je pao na haubu “mercedesa”, a Nenad ga je navodno onda pregazio automobilom.

Povređeni Aleksandar je prevezen u smederevsku bolnicu, gde je tri sata kasnije preminuo.

Mediji su prenosili da je sukob nastao nakon jer je je ubijeni uznemiravao pevačicu.

– Pevačica je okrivljenog prvo pozvala, a zatim mu poslala poruku da joj se Radosavljević nabacuje i on je ljutito odreagovao. Vlasnik kafane ih je izbacio iz objekta, uzeo lopatu i razbio šoferšajbnu na “mercedesu”.

N. R, sin ubijenog vlasnika restorana, ispričao je tada za medije da je osumnjičeni Nenad sa dvojicom prijatelja došao u njihov restoran u četvrtak uveče.

– Jedan od njih rekao je pevačici: “Večeras ćemo da ubijemo tebe ili gazdu” i nakon nekog vremena je otišao. Posle toga su se potukli neki gosti i otac ih je izbacio napolje i zaključao vrata. To je verovatno iznerviralo N. D. i njegovog prijatelja i počeli su da lome čaše – pričao je mladić, koji je kobne noći bio u kafani.


Izvor:blic,kurir