Dve Smederevke braniće boje Srbije na Svetskom prvenstvu u MMA

Nikolija Milošević i Anastasija Rajković su jedine devojke koje će nastupati za Srbiju na svetskom prvenstvu u IMMF organizaciji, koje će se održati u Beogradskoj Štark Areni od 11. do 18. februara 2023. godine.


Inače, Nikolija Milošević je Svetski i Evropski šampion u ovom sportu i šampion ADCC turnira, dok je Anastasija šampion Srbije u MMA i osvajačica mnogobrojnih grappling turnira, i naša najveća nada ženskog MMA sporta.

Nikolija Milošević će se boriti u konkurenciji seniorki do 61kg, dok će Anastasija biti u konkurenciji juniorki do 57kg.

Nikolija je do sada nastupala za Švedsku, a od sad će se boriti za Srbiju i za klub Fanatik iz njenog grada Smedereva, u kome će zajedno sa Anastasijom Rajković odraditi pripreme za Svetsko prvenstvo.

Treneri Nikola i Miljan Vasiljević se nadaju zlatnim medaljama ovih dama, i rade na tome da ih što bolje spreme kako bi došli do tog zajedničkog cilja.

Nikola Vasiljević je inače koordinator za rad sa ženskom selekcijom Srbije, i predsednik MMA saveza za centralnu Srbiju.


Izvor: tvsuper.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)