TRAGEDIJA: Novinar preminuo nakon što su ga izujedali psi

Novinar i analitičar Vladan Radosavljević (62) preminuo je nakon što su ga izujedali vlasnički psi u Velikoj Ivanči kod Mladenovca.


U napadu je teško povređena i njegova supruga Olga (58) koja je pokušala da mu pomogne.

Kako FoNet saznaje, ona će – s obzirom na okolnosti, vrstu i prirodu povreda – iz Urgentnog centra biti prebačena na Infektivnu kliniku radi dalje opservacije.

Kako su mediji ranije izvestili, psi su njega izujedali po nogama i rukama zbog čega je zadobio teške telesne povrede. Lekari su pokušali reanimaciju, međutim on je preminuo.

U Veterini Beograd je Tanjugu rečeno da su tri psa koja su danas na Kosmaju izujedala čoveka koji je nakon toga preminuo bili su vlasnički psi sa jasnim dokazima o vlasništvu.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Kako je rečeno u Veterini Beograd, tri psa su izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G.O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Jedan od pasa je rase staford, jedan je mešanac staforda i pitbula, a treći mešanac nejasnog porekla. Sva tri psa se nalaze u karantinu Veterine Beograd.

Radosavljević je bio novinar, nekada NTV Studio B, jedan od osnivača PG Mreža. Jedno vreme je bio i direktor Medija centra.


Izvor:tvsuper.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)