MITROVIĆ UPLAŠIO SMEDEREVCE! Pao i ostao na zemlji uz bolnu grimasu

Ponovo je Aleksandar Mitrović uplašio navijače Srbije! Posle 15 minuta meča sa Evertonom ostao je na zemlji posle duela sa Konorom Koudijem, a na prvi pogled izgledalo je kao da bi ovo mogla da bude i ozbiljnija povreda!


U vazdušnom duelu Koudi je ostao ispod Mitrovića, a korpulentni napadač iz Smedereva je jako nezgodno pao na zemlju i ostao je da leži na terenu!

Morala je da utrči lekarska ekipa tima iz Londona, videli smo bolnu grimasu Mitrovića koji se držao za nogu i za leđa, ali je na kraju uspeo da ustane.

Na kraju je posle dva minuta prekida izašao sa terena, ali se odmah na signal sudije vratio na teren i delovao je spremno da nastavi meč, Sasvim je sigurno da će završiti prvo poluvreme na terenu, a ako ga u nekom trenutku Marko Silva zameni, to će značiti da je povreda ipak ostavila traga na najboljem napadaču Srbije.

Nedavno je Mitrović dožoveo povredu skočnog zgloba na meču koji je igrao za Srbiju u Ligi nacija, a onda je tu povredu obnovio na meču Fulama. Ipak ništa ozbiljno se nije desilo, tako da je ostao na terenu i nastavio da daje golove.


Izvor: tvsuper.rs