DIVLJAO NA ULICI, PA UHAPŠEN: Pijan pretukao ženu kod semafora, ležao na kolovozu,…

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, dana 12.10.2022. godine zadržan je M. J. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilnično ponašanje za koje je zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina, jer je u jutarnjim časovima ispred Zelene pijace u Smederevu, u stanju teške alkoholisanosti, išao sredinom kolovoza i vikao, pa prišao vozilu koje je bilo zaustavljeno na semaforu i prvo nasilno izvukao oštećenu T. G. (50) iz vozila, a potom joj i zadao udarac šakom u predelu glave, od kojih je ista zadobila telesne povrede.


Posle ovog, osumnjičeni je remetio javni red i mir i ometao normalno odvijanje saobraćaja u ulici Nosilaca albanske spomenice, ležeći na kolovozu, u kom stanju i položaju je i zatečen na mestu događaja od strane policijske patrole.

Zamenik javnog tužioca upravo je saslušao osumnjičenog i sudiji za prethodni postupak odmah podneo predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, budući da postoji sumnja u njegovu uračunljivost.

U daljem toku postupka, radi potpunog razjašnjenja svih relevantnih činjenica, biće ispitani očevici i svedoci ovog događaja, a takođe biće utvrđena vrsta i težina povreda koje je zadobila oštećena.


Izvor:tvsuper.rs

BONUS VIDEO: