O nama

TV SUPER - Smederevska televizija

Projekat Tv Super baziran je na ideji povratka starim vrednostima i osnovnim postulatima tv-a, a to je da edukuje i zabavi gledaoce.

Televizija Super počela je sa emitovanjem programa 15. marta 2015. godine.

U moru reality show programa koji se takmiče u degradiranju moralnih vrednosti i plasiranju krajnje neprimerenih poruka mladima Tv Super nastoji da ponudi potpuno drugačiju programsku šemu zasnovanu na kvalitetnim sadržajima urađenim po svetskim standardima i tako pokaže da sadržaji tog tipa i te kako imaju svoju publiku.

Struktura programa

1. Informativni program
2. Kulturno zabavni i dokumentarni program
3. Dečiji program
4. Muzički program
5. Filmski i serijski program
6. Nezavisna produkcija

1. Informativni program

Od samog starta emitovanja programa u martu 2015. godine, redakcija Tv Super plasira aktuelnosti iz grada i regiona, i jedina je televizija koja je 24 sata dostupan građanima Smedereva i okoline.

2. Kulturno zabavni i dokumentarni program
Ovoj vrsti programa Tv Super pridaje veliki značaj i trudi se da na pristojan način zabavi svoje gledaoce, ali nudeći usput i mnogo informacija.

Glavni oslonac programa leži u kvalitetnim dokumentarnim emisijama eksterne i sopstvene produkcije.

Osnovni postulat uredničkog usmerenja kroz program je potreba da edukuje i podseti na prave vrednosti, koje nažalost sve manje prostora nalaze u programima, kako nacionalnih, tako i ostalih medija u Srbiji.

3. Dečiji program
Postojanje dečijeg programa je jedna od specifičnosti koja izdvaja Tv Super od ostalih emitera.

4. Muzički program
Muzičke emisije se dele na dnevne i specijal.

5. Filmski i serijski program
Filmski i serijski program se nabavlja kao tematska celina prema potrebi (humor, drama, sekcija…) u zavisnosti od vremena emitovanja i ciljne grupe gledalaca.

Poseban segment ovog programa je namenjen deci. Filmovi i serije nailaze na izuzetno veliku pažnju, pa je tendencija njegovog povećanja po obimu i diferenciranja prema uzrastu.

Materijali za emitovanje obrađuju se u posebnoj montažnoj jedinici, koja se koristi i za izradu promo segmenata vlastite produkcije