Nasmrt tukao komšiju ašovom, pa tvrdi da se NIČEG NE SEĆA

Aleksandar M. (25) iz Požarevca koji je osumnjičen je ubistvo majstora Dragoslava Stevića (62) saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, a kako prenose mediji, tvrdio je da se ničega ne seća.


Kako saznajemo, on je u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu na pitanje da se izjasni o ubistvu koje mu se stavlja na teret naveo je da se “ne seća ničega jer je bio pod dejstvom lekova”.

– S obzirom na ono šta je naveo u odbrani postupajući zamenik tužioca ga nije pitao ništa više. On će biti poslat na psihijatrijsko veštačenje kako bi se utvrdilo da li je u trenutku zločina bio uračunljiv – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Podsetimo, njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Pre zločina ubica i žrtva su zajedno pili.

Naime, Aleksandar i Dragoslav ceo dan su pili. U jednom trenutku mladiću je pozlilo, pa je Dragoslav otrčao po njegovog oca i pozvao lekare Hitne pomoći, piše Telegraf.rs.

– Doktori su došli, ali je Aleksandar odbio pomoć i naterao ih da izađu iz dvorišta. Mladić se oglušio i na molbe oca da uđe u kuću i legne da spava kako bi se otreznio. Nažalost već nakon nekoliko minuta uzeo je ašov i smrskao glavu Dragoslavu- kaže jedan meštana Bariča.

Teško ubistvo dogodilo se u subotu u selu Barič kod Požarevca. Za Aleksandrom je bila raspisana potraga.


Izvor:tvsuper, blic, telegraf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)