HOROR! Muž ubio ženu (27), policija zatekla stravičan prizor

U Zemunu je pronađeno telo mlade žene (27) u jednom stanu u ulici Živka Petrovića.


Ubistvo se dogodilo sinoć u 23.30 časova, Hitna pomoć je obavestila policiju koja je na lice mesta zatekla ženu s teškim povredama glave i povezima preko usta i nosa, hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt.

Ubijena žena je živela sa suprugom i decom koji u trenutku nesreće nisu bili u stanu.

Prilikom uviđaja pojavio se suprug (33) i on je uhapšen i određeno mu je zadržavanje zbog krivičnog dela ubistvo, dok je decu preuzeo Centar za socijalni rad.

– Porodica se doselila iz Bujanovca pre nekih pola godine. Svud su išli zajedno, i decu nisu puštali samu. Normalno su se ponašali i tu su bili podstanari a ubijena žena je nosila feredžu – kažu komšije i dodaju:

– Čuli smo da ju je ubio drvetom. Glavu joj je smrsakao, i celu je vezao i bilo je jezivo. Krvi je bilo na sve strane u kući. Ništa nismo čuli, probudila nas je policija…

Dodaju i da je porodica bila u teškoj finansijskoj situaciji.

– Da nam je rekla da joj treba bilo kakva pomoć, svi bismo joj pomogli. Nikad se nije žalila i nije davala znake da ovako nešto može da se desi – kažu komšije i dodaju da su bili u šoku kada su čuli da ju je tako brutalno ubio.

Dodaju i da je ona u fabrici satova radila svega 15 dana i da ju je on “od ljubomore naterao da prestane”.

– Viđali smo je s naočarima za sunce jer je ispod imala modrice. Bio je vidno ljubomoran i nije joj dao da ima kontakt ni sa kim – kažu komšije.


Izvor:informer

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)