Diler droge iz Gradske uprave Smederevo nagodio se sa Tužilaštvom

S.C. (44) – referent za urbanizam u Gradskoj upravi Smederevo i njegova supruga Z.C. (29) sklopili su nagodbu o priznanju krivice za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Uhapšeni bračni par je priznao krivicu, saznaje Tv Super u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Okrivljeni je na osnovu nagodbe osuđen na kaznu zatvora od 3 godine i 5 meseci, i on će ostati u pritvoru do upućivanja na izdržavanje kazne.

Njegovoj supruzi određena je zatvorska kazna u trajanju od 5 meseci.

28.6.2022.godine, u saradnji Policijske uprave u Smederevu i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, uhapšeni su i zadržani do 48 sati S. C. (48) i Z. C. (29), supružnici iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa, kod njih je pronadjeno ukupno 1175 grama opojne droge marihuana, kamena supstanca nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vagice i jedna drobilica – saopštio je MUP Smederevo.


Izvor:tvsuper,VJT,MUP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)