SMEDEREVO: Majka iz pakla podvodila ćerku za 300 dinara

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv majke iz jednog sela kod Kovina koja se tereti da je podvodila maloletnu ćerku (14), objavile su Novosti.


Majka je uhapšena krajem februara, a osim nje privedeni su i muškarac (60) i mladić (18), koji se terete da su imali seksualne odnose sa devojčicom.

– Osumnjičena se tereti za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica – rečeno je za Novosti u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Majka devojčice se tereti da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku. Devojčicu bi, potom, kako se sumnja, slala kod njega kući, gde je ona imala seksualne odnose za novac sa čovekom koji je inače bio porodični prijatelj. On je, tvrdi se, devojčicu slikao, a eksplicitne fotografije čuvao u mobilnom telefonu i na računaru.

Seksualno maltretiranje trajalo je skoro šest meseci. Za sve to vreme, dete je dolazilo kod njega, kako bi mu, navodno, pospremala kuću. Majka se tereti da je za seks sa ćerkom uzimala od 300 do 500 dinara.

– Zaprećena kazna za posredovanje u prostituciji je od jedne do 10 godina zatvora, kao i novčana kazna. Tužilaštvo je tražilo da se ona osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne – izjavila je za “Novosti” tužilac Marija Galjak Nikolić.


Izvor:novosti.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.