PROSTITUCIJA U SMEDEREVU: Policija upala na orgije u kafani!

Ljubiša Vasić, vlasnik, i konobar J. J. (62) uhapšeni su juče u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu, zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale “orgije” u tajnim sobama.

„To su prostorije u kojima su se devojke bavile prostitucijom. Ima više soba, a pripadnici MUP su upali baš u trenutku kada su tri devojke pružale usluge dvojici muškaraca“, kaže naš sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Dodaje da je policija planirala akciju nedeljama i da su čekali pogodan trenutak.

„Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži devojke. Policija je čekala da ih uhvati na delu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na spratu“, kaže osoba iz istrage ovog slučaja.

Dodaje da je Vasiću oduzeto oko 2.000 evra za koje se pretpostavlja da su zaradili podvođenjem.

Podsetimo, gosti su, kako se sumnja, po prethodnom dogovoru, deo novca plaćali radnicima objekta za korišćenje soba na spratu, do kojih se dolazilo skrivenim prolazom, a ostatak devojkama koje su pružale seksualne usluge.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu, na čiji predlog im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor do 30 dana. Osumnjičeni Ljubiša Vasić i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu kod Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra.

Takođe, bio je u osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

Povodom hapšenja makroa povratnika, oglasio se i Više javno tužilaštvo iz Smedereva, navodeći da se sumnja da su Vasić i J. J. zloupotrebom teških prilika držali i navodili na vršenje prostitucije više žena.

“Nakon saslušanja, osumnjičenima je, po predlogu tužilaštva, određen pritvor, i to obojici zbog opasnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a Lj. V. i zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo”, saopštilo je tužilaštvo.

Prema nezvaničnim informacijama, Vasić i J. J. negirali su krivicu.

“Oni su se branili da nemaju veze s trgovinom ljudima. Sumnja se da je konobar J. J. svom nadređenom pomagao u obavljanju posla tako što su po prethodnom dogovoru deo novca plaćali radnicima objekta, a ostatak devojkama”, kaže sagovornik Telegrafa upućen u istragu:

“U daljem postupku biće ispitane i mušterije, ali i oštećene devojke”.

Izvor:telegraf, nova

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)