TUGA U SMEDEREVU: Milena nije izdržala, bolest je bila jača

Milena Jovičić (37) iz Smedereva za čije lečenje se skupljao novac, preminula je.


Milena je bila majka dvogodišnjeg sina.

Zbog jakih bolova u stomaku, posle detaljnih analiza, dijagnostikovan joj je karcinom želuca u poodmaklom stadijumu. Prisustvo slobodne tečnosti na više mesta unutar stomaka i maloj karlici dodatno je komplikovali njeno već teško stanje.

Nije bilo moguće odraditi ni operativni zahvat zbog čega je konzilijum lekara odredio hemioterapiju koju je Milena trebalo da primi. Usled loše krvne slike i lošeg celokupnog zdravstvenog stanja, ni to nije bilo moguće.

Mileni je poslednja nada bila jedna privatna klinika u Beogradu koja je trebalo da ciljanim terapijama ojača njen organizam, poboljša opšte zdravstveno stanje kako bi bila u stanju da primi ciklus od šest bioloških terapija posle čega bi se stekli uslovi za operaciju u zemlji ili inostranstvu.

– Milena, nažalost, nije dobila šansu da se bori… Otišla je…. Svi smo verovali u neko čudo i odbijam da verujem da čuda ne postoje, ali našu Milenu je zaobišlo… Sve se izdešavalo brzo, za manje od dva meseca, nismo shvatili još da je bolesna, a već je nema… Ne mogu da mislim ni o tome kako je sada na nekom lepšem mestu, jer… gde nam može biti lepše nego pored onih koje volimo… zato ne znam ni šta bih rekla zapravo…osim da sam tužna – piše u objavi na Fejsbuku.


Izvor:blic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.