IZBO ŽENU I POBEGAO SA DETETOM: Branko je Zoricu ubio ubodom u vrat

Branko T. (38) iz Smedereva uhapšen je danas zbog sumnje da je nasmrt izbo svoju nevenčanu suprugu Zoricu M. (39), a nakon toga je uzeo njihovo dete (2) i krio se u čamcu u smederevskoj marini.


Porodična drama odigrala se jutros u porodičnoj kući supružnika, a pretpostavlja se da je krvavom piru prisustvovalo i dete.

– Sumnja se da je pre ubadanja izbila svađa među supružnicima koja je dovela do tragedije. Muškarac je u jednom trenutku dograbio nož i zario ga nesrećnoj ženi u vrat. Dok je ona krvarila, muž je uzeo dete u naručje i otišao iz kuće – prepričava dramu naš sagovornik i dodaje da je teško ranjena žena iskrvarila nasmrt u bolnici.

Policija je odmah otpočela potragu za osumnjičenim, a morali su da budu jako oprezni, jer su znali da je dete sa njim.

– Postojala je bojazan da je naudio i detetu, međutim kada su pronađeni svima je laknulo, jer je dete živo – kaže izvor i nastavlja:

– Osumnjičeni muškarac je posle potrage pronađen u smederevskoj marini. Sakrio se u jedan od usidrenih čamaca, a dete je bilo kraj njega. Prava je sreća da nije odvezao čamac i otisnuo se na reku. Osumnjičenom su odmah stavljene lisice i on je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu, a o svemu je obavešten i Centar za socijlani rad.

– Za sad se ne zna ko će preuzeti brigu o detetu koje je ostalo i bez majke i bez oca – objašnjava sagovornik.

Naš sagovornik kaže da se za sada ne zna šta je uzrok ove tragedije.

– Sumnja se da je žena pre nego što je izdahnula trpela velike bolove i umrla u teškim mukama. Nađena je u lokvi krvi, telo je poslato na obdukciju – kaže izvor.

Ženu 10 puta izbo pred detetom
Podsetimo, pre samo tri dana u Leskovcu je bivši muž izbo ženu i to u hodniku dečjeg dispanzera, dok je sa detetom čekala red kod lekara. Nesrećna žena je zadobila više od 10 uboda nožem i smeštena je u niški KC, a napadač je uhapšen. Sumnja se da je ona godinama dobijala batine od muža, te da se zbog toga i razvela, ali i preudala. Međutim, bivši nije mogao da se pomiri sa tim.


Izvor:blic

Mitrović izvređao gledaoce Pinka: Da niste glupi ko k***c, ne bih profitirao

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.