PRODAVALI JE ZA 50 EVRA! Maloletnica iz Smedereva otkrila mrežu prostitucije!

Zbog sumnje da je podvodio svoju maloletnu devojku K. A. (17) iz Smedereva i njene seksualne usluge naplaćivao 50 evra uhapšen je T. Z. (26).


Uhapšeni su i drugi saučesnici, R. M. (19) i R. V. (34), a za koje se sumnja da su slikali devojčice i nage slike postavljali na internetu, kao i da su ih odvodili kod “klijenata”. Policija traga i za još jednim mladićem, četvrtim članom ove grupe.

Sumnja se da K. A. nije bila njihova jedina žrtva, a uhapšena grupa imala je razrađen plan kojim su primoravali maloletnice da rade za njih.

“Uvek je birao devojčice iz siromašnih porodica. Tako je bilo i sa K. A. koju je zaveo u Smederevu nudivši joj lagodan život. Nakon nekog vremena doveo ju je u Beograd, u stan njegove saučesnice R. M.”, ispričao je izvor.

U stanu u Beogradu on je od devojčice tražio da se slika gola i da mu šalje fotografije. Ona je na to navodno pristala, a fotografije je napravila uhapšena R. M., koja je te snimke postavljala na jednom sajtu za odrasle.

Ubrzo je devojčica shvatila šta se događa i želela je da se vrati u Smederevo, ali joj je navodno T. Z. zapretio da će ako to uradi slike pokazati njenim prijateljima.

Maloletnica se uplašila i ostala s njim, a on ju je zatim primoravao na prostituciju. On je z aodnose sa maloletnicom naplaćivao 50 evra i novac je zadržavao kod sebe.

Užas koji je 17-godišnjakinja prolazila otkriven je kada je u policijsku stanicu došla 16-godišnjakinja iz Beograda sa majkom, a koja je ispričala da je T. Z. pokušao da je vrbuje da se bavi prostitucijom.

Devojčica je, kako prenose mediji, rekla da je T. Z. hteo da budu u vezi i da joj je potom ponudio da napravi njene “umetničke nage” fotografije. Ona je odbila i sve ispričala majci.

Jedan od inspektora tada je pozvao T. Z. i lažno se predstavio kao mušterija koja želi da plati seksualni odnos sa prostitutkom. Čim je makro došao na dogovoreno mesto, stavljene su mu lisice na ruke. Svim uhapšenima određeno je zadržavanje do 48 sati.


Izvor:supertv,mondo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.