DIVLJAO PO PUTU! Ikodinović zaustavljen kod Smedereva!

Sinoć je na putu Kolari-Smederevo ka Beogradu policija je zaustavila automobil “porše kajen” beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao bivši vaterpolista Danilo Ikodinović.


Policija je ga je zaustavila jer je prekoračio brzinu. Naime Ikodinović je vozio čak 190 kilometara na sat na mestu gde je dozvoljeno maksimalno 130 kilometara na sat.

Da podsetimo da je on imao težak udes u junu 2008. godin, kada se motorom kretao ka Novom Sadu. On je svojim dvotočkašem na putu Zrenjanin – Novi Sad kod mesta Kać udario u automobil, kada je navodno obilazio traktor, a od siline udarca “izleteo” je sa kolovoza.

Ikodinović je sa teškim povredama primljen u Klinički centar Vojvodine i posle višečasovne operacije njegovo stanje je stabilizovano, a kasnije je posle operacija i terapija u inostranstvu uspeo da se oporavi.

Dača je osam godina nakon nesreće otkrio detalje iz te kobne noći.

– Hvala Bogu nije bilo teških posledica po druge, osim za mene. Kasnije se šest meseci provlačilo kao da sam ja imao nameru da ubijem tog čoveka. Nisam, pogrešio sam, popio sam, vozio sam brzo, katastrofu sam napravio, ali sebi. I mojoj porodici, i mom ocu i mojoj sestri sam napravio katastrofu. Ostalima ne. Niko to više nije osetio nego njih troje, rekao je 2016. godine Ikodinović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *