Od Milice ni traga, ni glasa – jedna žena pronađena!

Jedna od tri žene koje su prošle nedelje nestale na teritoriji Smedereva pronađena je živa i zdrava.


O.A. (45), čiji je nestanak prošle nedelje prijavio njen sin, pronađena je. Prema nezvaničnim informacijama nesrećna žena je radila kao čistačica i u jednom od stanova u kojima je radila nedavno je prijavljena krađa nakita. Policija ispituje da li je O.A. pobegla zbog toga ili je iza njenog nestakna stajalo nešto drugo. Iste nedelje u Smederevu prijavljen je nestanak još dve žene – Milice Jakovljević (20) i J. K. (43).

Njihove nestanke policiji su prijavili njihovi muževi. Prema nezvaničnim informacijama “Blica” obe nestale žene su i ranije imale običaj da odu od kuće, preudaju se, a zatim vrate muževima.

“Ćao bebi”, pa ugašen telefon

Milica je nestala u ponedeljak ujutru. Kako je ispričao njen suprug Jovan Jakovljević, ona je u ponedeljak, uoči nestanka, bila sa njihovim trogodišnjim sinom kod kuće. Šta se nakon toga dogodilo još nije poznato.

“Radio sam treću smenu, a ona je uveče legla da spava sa našim detetom. Kada su se moji roditelji ujutru probudili, nije je bilo u krevetu. Od tada je tražimo, ali od nje ni traga ni glasa”, tvrdi suprug Jovan.

Milica je svom suprugu jutro kada je nestala, u 4.58 poslala poruku na Fejsbuku samo sa dve reči – “Zbogom bebi”.

“Nikome se nije javila. Ni svojoj porodici, ni prijateljicama. Danima pretražujemo okolinu, tražimo je po napuštenim vikendicama, šumama, svuda. Više ne znamo ni gde da tražimo”, navodi Miličin suprug. Njen mobilni telefon nije dostupan od utorka, a nije ni na Fejsbuku od trenutka kada je poslala suprugu poruku. Kao mogući povod odlaska iz kuće, vidi svađu koju si imali pre dvadesetak dana.

Apel za pomoć

Porodica moli sve ukoliko negde vide ili prepoznaju Milicu Jakovljević da jave na sledeće brojeve telefona : 0643018590 ili 0637020641 ili najbližoj policijskoj upravi.


Izvor: nova.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.