VUČIĆ: U Srbiji je bolje nego bilo gde u Evropi!

“Danas ćemo imati još veći broj zaraženih korona virusom”, izjavio predsednikm Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Banjaluci.

Beograd i Novi Sad, to su, kako kaže, žatrišta nastala kao posledica protesta. To smo znali i očekivali, rekao je Vučić.

– Nadam se da ćemo prevazići ovaj najgori period pre kraja ove sedmice. “Očekujem i da do subota da završimo to kašenjnje u saznavanju rezultata testova. Tetsiramo najviše, devet puta više od drugih u regionu. A testiraćemo još – rekao je predsednik Srbije, prenosi B92 i dodao da se očekuje da rezultati stižu za 24 sata.

– Mi ćemo naš posao da obavimo, a ostalo je na ljudima i njihovoj odgovornosti – rekao je Vučić i dodao da ima dve važne vesti za građane Srbije.

Prva je, kako kaže, ta da je Srbija u pregovorima sa jednom zemljom koja razvija vakcinu protiv koronavirusa i da se nada da ćemo tu vakcinu dobiti pre kraja ove godine.

Druga stvar koju je, kako kaže, hteo da saopšti građanima Srbije je da nigde u svetu nije laka situacija, ali da je u Srbiji lakša nego bilo gde u Evropi.

– Ljudi nek slobodno troše novac jer im neće nedostajati ni penzije ni plate – rekao je on.


Izvor: blic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.