I DALJE TEŠKO: Još novozaraženih u Smederevu

U Podunavskom okrugu zabeležen je 31 novi slučaj virusa korona, dok je u Braničevskom okrugu broj zaraženih veći za 15, saopštila je danas direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović.


Kada je u pitanju Podunavski okrug, u Velikoj Plani registrovano je još četiri nova slučaja, Smederevu 14 i Smederevskoj Palanci 13.

U Smederevu je od početka epidemije zabeleženo 396 slučaja pozitivna na virus korona, u Smederevskoj Palanci 284, a u Velikoj Plani 119.

Svi kapaciteti smederevske bolnice su popunjeni, kažu lekari, i pozivaju građane na strpljenje prilikom pregleda u kovid-ambulanti koja je konstantno puna pacijenata.

U Braničevskom okrugu, u Požarevcu je registrovano najviše novih slučajeva pozitivnih na virus korona i to 12, pa je sada ukupan broj zaraženih od početka epidemije u tom gradu 223.

Kada je u pitanju taj okrug, novi slučajevi zabeleženi su i u opštini Kučevo i to tri, pa je sada u toj opštini registrovano ukupno pet slučajeva pozitivnih na virus korona.

Od početka epidemije, u ostalim opštinama Braničevskog okruga, do sada je u Velikom Gradištu ukupno registrovano 15 pozitivnih na virus korona, Golupcu četiri, Žabarima osam, Žagubici četiri, Malom Crniću pet i Petrovcu 48.


Izvor: tanjug

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.