JEZIV ZLOČIN! Smederevac ženu polio benzinom i zapalio!

Policija je posle višednevnog bekstva uhapsila Radomira B. (52) iz Smedereva, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka, polio benzinom i zapalio Zoricu K. (66) u Novom Beogradu. Nesrećna žena je posle dva dana zbog teških povreda izdahnula na Vojnomedicinskoj akademiji.


Prema nezvaničnim saznanjima, Radomir je bio u emotivnoj vezi sa Zoricom, a kada je htela da ga ostavi, on ju je sačekao ispred zgrade u Surčinskoj ulici u Novom Beogradu, gde je živela, objavile su večeras Novosti.

– Navodno, njih dvoje su se upoznali preko “Fejsbuka” – navodi naš izvor. – Izvesno vreme su se zabavljali, a onda je ona odlučila da ga ostavi. On to nije mogao da joj oprosti. Kobnog dana, u prošli ponedeljak, sačekao je u hodniku i počeli su da se svađaju.

Sumnjamo da je najpre udario, a kada je nesrećna žena pala, polio je sa dva litra benzina koje je nosio u kanisteru i – zapalio.

Žena je dozivala u pomoć, a Radomir se, dok je ona gorela, dao u beg. Uznemirene komšije istrčale su napolje i pokušale da je spasu. Ugasili su vatru, ali je ona zadobila strahovite opekotine. Kolima Hitne pomoći prebačena je na VMA, ali je uprkos naporima lekara, preminula, pišu Novosti.

Radomir B. se sve vreme krio, ali mu je policija ubrzo ušla u trag. U akciji beogradske i smederevske policije, lisice su mu stavljene u subotu. Osumnjičen je za teško ubistvo na surov način. Posle saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, određen mu je pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim informacijama, ovo nije prvi put da svoje probleme i nesporazume Radomir B. rešava na ovakav način. I ranije je polivao ljude benzinom i palio, ali srećom, bez težih posledica, navode Novosti.


Izvor: novosti.rs

BONUS VIDEO:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.