HITNO! Smederevskoj bolnici potreban medicinski alkohol!

Bolnica u Smederevu je u problemu. Ovoj zdravstvenoj ustanovi nedostaje medicinski alkohol, a Smederevci su pokrenuli akciju.


Na FB grupi “Slobodan grad Smederevo #970” pokrenuta je akcija prikupljanja medicinskog alkohola za bolnicu.

„Grupa SLOBODAN GRAD SMEDEREVO poziva građanke i građane Smedereva u donatorksu akciju ’Za naš grad, naše ljude’. Opšta bolnica i Dom zdravlja Smederevo suočeni su sa nestašicom alkohola.

Zalihe su male i urgentno su neophodne nove količine. Pritisak iz Beograda je i dalje veliki., sedam pacijenata je na respiratorima, više slobodnih respiratora nema.

Pozivamo sve građanke i građanke, privatne firme i kompanije sa teritorije Smedereva i okoline da se, ukoliko imaju mogućnosti i volje, priključe ovoj građanskoj akciji pomoći našoj bolnici.

Da pokažemo solidarnost i društvenu odgovornost koja nam je sada potrebna više nego inače. Ko želi i može da kupi litar, dva, deset ili više litara alkohola, neka to učini.

Neka nam se javi, a admin tim SGS će dati precizna uputstva i izveštavati o toku akcije. Obezbedićemo prostor za lagerovanje do srede, a onda ćemo predati Opštoj bolnici i Domu zdravlja Smederevo.

Svaki litar je dobrodošao. Zatrebaće za naše ljude!

Budimo solidarni! Smederevci su to uvek bili!“, objavljeno je na Fejsbuku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)