NE ZAKAZUJTE SVADBU! U Smederevu masovno otkazivanje slavlja!

Širom Srbije ponovo počinje zatvaranje ugostiteljskih objekata, a u gradovima sa proglašenom vanrednom situacijom zabranjene su sve vrste slavlja i okupljanja.


S obzirom na to da se već danima beleži nagli rast broja zaraženih, očekuje se da i Smederevo krene istim putem kao mesta u kojima su već uvedene vanredne mere.

Gotovo sve svadbe i druga porodična slavlja na području Smedereva ovog vikenda su otkazana, a ugostitelji poručuju da su to morali da urade, usled preteće opasnosti od koronavirusa.

Ovo stanje će jednom morati da se završi, ali u ovom trenutku niko ne može da kaže koliko vremena će proći dok pandemija ne prestane. Pošto ne možemo ni da predvidimo kada ćemo svi u potpunosti biti bezbedni i vratiti se normalnom životu, nikakva planiranja unapred nisu moguća.

Ukoliko ste zakazali svadbu u predstojećem periodu, sigurno su vas potresle aktuelne vesti, zabrane okupljanja i stroge mere.

Ako razmišljate šta da radite, jedino što vam preostaje je da sve u potpunosti odložite, jer je sada na prvom mestu zdravlje. Uži krug ljudi s kojima biste eventualno uz ručak proslavili takođe nije sigurna opcija.

Nikada ne možemo znati ko od nas nosi virus, a svi možemo da ga prenesemo i na taj način ugrozimo druge, što se desilo na velikom broju mesta prethodnih nedelja.

Zamislite svadbu na kojoj ne smete ni da čestitate mladencima niti da stojite pored osobe do vas na manje od jednog metra!

U takvoj situaciji, kada smo svi ugroženi i zabrinuti, nikome i nije do slavlja. Stoga je najbolji savet i jedina odgovorna odluka da svadbu odložite.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.