METEO ALARM ZA SMEDEREVO: Danas moguće nepogode i oluja

U Srbiji do kraja dana umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom i veoma obilnim pljuskovima.


Više padavina očekuje se na severoistoku Srbije. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od 13 do 17°C, maksimalna dnevna od 22 do 28°C.

Za područje Smedereva izdat je narandžasti meteo alarm. Do kraja dana biće umereno do potpuno oblačno, a biće uslova za kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Temperatura oko 20 stepeni.

U Srbiji do kraja sedmice umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grljmljavinske nepogode sa gradom i obilnim pljuskovima. Maksimalne temperature biće uglavnom od 18 do 25°C. Za vikend će duvati i pojačan severozapadni vetar. Početkom sledeće sedmice toplije, još ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Biće i veoma sparno. Od sredine naredne sedmice sunčano i toplo.

U Smederevu do kraja sedmice umereno do potpuno oblačno i svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalne temperature biće uglavnom oko 20°C.

Za vikend će duvati i pojačan severozapadni vetar. Početkom sledeće sedmice toplije, uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom. Biće i veoma sparno. Od sredine naredne sedmice sunčano i toplo.  


Izvor: tvsuper.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.