Smederevac izvršitelju zbog duga od 2.000 dinara stavio pištolj na čelo!

V. Dž. (45) iz Smedereva uhapšen je nakon što je sudskom izvršitelju Srđanu Ristiću, koji je došao u njegovu kuću u nameri da naplati dug od 2.000 dinara, prislonio pištolj na čelo i zapretio smrću.


Ristić je 4. juna oko 11 časova došao ispred kuće osumnjičenog, koji ga je pozvao da uđe i popne se na sprat, saznajemo u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Kada je izvršitelj ušao, V. Dž. mu je najpre, kako se tvrdi, zatražio službenu legitimaciju, a potom rekao da ga sačeka, uz opasku: “Sad će tebi bata da plati”. Otišao je u drugu sobu da bi se ubrzo vratio sa pištoljem.

– Najpre je uperio oružje u izvršitelja, a zatim mu ga prislonio na čelo govoreći: “Sad ću da te izbušim”. Nakon toga, izvršitelj je napustio kuću i prijavio slučaj policiji – navodi izvor.

V. Dž. je ubrzo priveden, a na saslušanju u Tužilaštvu je tvrdio da je reč, navodno, o plastičnom pištolju. Policija je kod njega pronašla i zaplenila dva pištolja.

Na zahtev Osnovnog javnog tužilaštva, nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana. Kako saznajemo, on je odranije poznat policiji i već je krivično odgovarao za razna krivična dela.


Izvor: tvsuper.rs

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.